Naše spletne trgovina uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako trgovina optimalno deluje.

Sprejemam piškotke    Več informacij

super7_1 super5_1 super1_1 super4_1

Košarica
0 artiklov - 0,00€

Vaša košarica je prazna!

Informacije o dostavi

Splošne informacije:

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je DPD, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo.
Dostava poteka po Sloveniji in tujini. V kolikor bi želeli dostavo izven Slovenije, se o tem predhodno pozanimajte na e-naslovu.

Izdelke vam lahko dostavimo po povzetju prek DPD-ja, Pošte Slovenije ali drugega kurirskega podjetja, po v naprej plačanem računu, možen je tudi osebni prevzem.

Naročila:

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 14.00 ure bodo realizirana še isti dan. V primeru, da se za način plačila izbere nakazilo na bančni račun (plačilo po predračunu na TRR), bodo naročila procesirana in odposlana po prejemu plačila.

Dostava:

Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti vas bo o novem terminu prevzetja kontaktirala pooblaščena oseba oz. lahko pošiljko kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije. Prevoz vselej plača naročnik izdelkov.

Druge informacije:

V primeru, da ste morda naročili izdelek, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko posredovanih kontaktnih podatkov, torej bodisi preko e-pošte ali kar preko telefona.
 
Za morebitne zamude pri dostavi blaga ne prevzemamo odgovornosti, saj je DPD oz. Pošta Slovenija dolžna storitev dostave izvršiti v navedenih rokih.

Stroški poštnine se obračunajo po ceniku DPD-ja oz. Pošte Slovenije. Ob naročilu izdelka velja dobavni rok 5-10 delovnih dni.

Ob plačilu z gotovino po povzetju zaračuna Pošta Slovenije provizijo za opravljeno storitev, ki znaša 1,05€ za pakete v vrednosti do 98€, za pakete večje vrednosti od 98€  do 501€  znaša znesek provizije 1,07% vrednosti paketa. Strošek provizije ni vključen v samo vrednost paketa, plača se posebej poštarju, ob prevzemu paketa. Doda ga Pošta Slovenije in prodajalec pri tem nima vpliva.