Naše spletne trgovina uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako trgovina optimalno deluje.

Sprejemam piškotke    Več informacij

super7_1 super5_1 super1_1 super4_1

Košarica
0 artiklov - 0,00€

Vaša košarica je prazna!

O Proizvajalcu

Inter-Evrogeneks je sodobno farmacevtsko podjetje z lastno proizvodnjo zeliščnih izdelkov v Republiki Makedoniji.

Podjetje uspešno posluje že od leta 1991, tovarna je zgrajena z lastnimi financami na osnovi mednarodnih standardov za GMP-norme za proizvodnjo zeliščnih izdelkov v tekočih in trdih farmacevtskih oblikah. Podjetje ima vse potrebne ISO standarde in certifikate, njihovi izdelki se uvažajo v že večina EU držav in drugod po svetu, tudi v ZDA.

Registriranih oz. patentiranih imajo okoli 20 svojih izdelkov, vsi izdelki so izključno rastlinskega izvora, nabrani iz planin Belasica in Ograzden, v kateri bližini se nahaja tudi tovarna sama. Planine same pa se uvrščajo v čisto ekološko okolje.

Njihov slogan je ˝Za življenje iz narave˝.

Prostori so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami in najsodobnejšo opremo, ki so v skladu z najnovejšimi evropskimi in mednarodnimi standardi. Ekipo sestavlja visoko usposobljeni in dobro izobraženi strokovnjaki.

Zgodovina podjetja

Vse se je začelo leta 1991, ko je gospod Ing. Ivan Gjorgjiev ustvaril družbo Inter-Evrogeneks, katera glavna dejavnost je bila zbiranje divjih zdravilnih rastlin z prizadevanjem k razvoju novih formulacij in izdelkov.

Podjetje je v svojem začetku imelo svojo proizvodnjo s tekočimi ekstrakti in zeliščnimi čaji. V letu 2001 pa so začeli graditi novo tovarno z lastnimi financami.

Danes je podjetje, katero je v družinski lasti postalo sodoben proizvodni obrat za zeliščna izdelke.

Uporabljajo samo najčistejše naravne materiale v izdelkih, katera kakovost je zagotovilo za ohranjanje zdravja ljudi, ker ne smemo pozabiti - zdravje je edina stvar vredna naložbe.

http://www.interevrogeneks.com/