Naše spletne trgovina uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako trgovina optimalno deluje.

Sprejemam piškotke    Več informacij

super7_1 super5_1 super1_1 super4_1

Košarica
0 artiklov - 0,00€

Vaša košarica je prazna!

O nas

Podjetje IPINS d.o.o. daje prednost internetni prodaji, vendar nudi tudi ostale storitve, predvsem zaradi dolgoletnih izkušenj in znanja pri izvajanju drugih del kot so selitve, montaže in prevozi, tako za podjetja in pisarne kot tudi stanovanjskih prostorov.

Pri svojem poslovanju nudimo nasvete, znanje in predvsem zaupanje našim cenjenim strankam.

Kot družinska tradicija, razpolagamo z velikim znanjem o rastlinah in samim ozaveščanjem narave, kar v končni fazi pripelje do samega poznavanja in razumevanja človeka.

V zadnjem času posvečamo veliko pozornost k ohranjanju in izboljšanju zdravja naših vedno več zadovoljnih kupcev, tako smo postali distributerji na slovenskem tržišču za farmacevtsko industrijo Inter-Evrogeneks(IEG), iz Makedonije, kateri so vodilni na svojem področju glede predelave tradicionalnih zdravilnih zelišč in izdelave kakovostnih in učinkovitih priprav oziroma izdelkov.

Na naši spletni strani boste našli veliko koristnih informacij nasplošno o zdravem načinu življenja, o raku, ter izdelkih.

V zadovoljstvo nam bo, da nam vse informacije in nejasna vprašanja, o izdelkih in storitvah, katere ponujamo preprosto zastavite, saj ne smemo pozabiti, zdravje je edina stvar vredna naložbe.